Культурна подія онлайн. Розмова

Цьогоріч онлайн став новим оффлайном та кинув виклик креативній індустрії. Про те, як його  приймають культурні менеджери/-ки та на що варто очікувати відвідувачам — поговоримо 15 червня о 18:30. 

Учасники розмови — організатори-практики трьох креативних індустрій — музики, кіна та літератури: Андрій Зоін — засновник та програмний директор Respublica.fest, Ольга Райтер  — програмна директорка кінофестивалю LISFF Wiz-Art, Софія Челяк  — програмна директорка Book Forum.

Читати конспект розмови на zaxid.net

Кожен з учасників поділиться інсайтами, роздумами та рішеннями про те, як провести знакові українські події в режимі онлайн. Також свої запитання зможуть поставити глядачі — не прогавте можливість дізнатися, яким буде ваше улюблений фестиваль у 2020-му.

Головні теми розмови: 

  • як формувати програми у реальності пандемії;
  • які виклики постають перед організаторами;
  • які можливості дарує онлайн.

“Сучасні технології дозволяють дуже багато, але провести подію онлайн — це лише технічна річ для якої треба лише Інтернет-з’єднання. Найбільший виклик, на мою думку, — це зберегти відчуття власне події, а відтак приналежності та колективності, навіть, якщо вона відбувається у нас вдома. Саме про це і про підходи буде цікаво поговорити з колегами, думаю, в процесі дискусії народяться і нові ідеї, які зможемо реалізувати”, — розповіла Ольга Райтер.

запис розмови можна переглянути на нашому каналі youtube

Модерувала подію Єва Якубовська, журналістка та культурна менеджерка, головний котик театрального фестивалю “Кіт Ґаватовича”.

Місце проведення — сторінка WIZ-ART

Посилання на подію: https://bit.ly/2AcXVgw 

Wiz-Art – тільки яскраве кіно!

info@wiz-art.ua