BEST OF LISFF Wiz-Art

2 програми показів на 19:00 та 21:00.

Харків – 2 травня, галерея ComeIn.

Івано-Франківськ – 5 травня, антикафе Stantsiya.

Одеса – 7 травня, Hub Вітальня.

BEST OF LISFF Wiz-Art

МАСЛЯНА ЛАМПА 15′ Ху Вей Китай, Франція 2013

Молодий фотограф і його асистент пропонують сфотографуватися тибетським кочівникам. На різноманітних і більш-менш екзотичних фонах, сім’ї представляють себе фотографу. За допомогою цих знімків фотограф буде знаходити унікальні зв’язки з кожним сільським жителем.

BEST OF LISFF Wiz-Art

Я ЛЮБЛЮ ХУЛІГАНІВ 13′ Ян-Дірк Боув Нідерланди 2013

Футбольний хуліган відчуває безумовну любов свого клубу. Однак, будучи геєм, він повинен приховувати свою особистість. Розповідь безумовної любові.

BEST OF LISFF Wiz-Art

АЛЬФРЕД 3’ Альона Стулій Україна 2011

Що може трапитися вночі з маленьким хлопчиком у великому старому будинку? А якщо цей хлопчик – Альфред Хічкок?

BEST OF LISFF Wiz-Art

У ПУСТЕЛІ 23’ Йоав Хорнунг ІЗРАЇЛЬ 2013

Перебуваючи в останньому відрядженні, що є частиною навчання курсантів в ізраїльській армії, дві жінки пробираються через сувору пустелю, як раптом одна з них усвідомлює, що забула дещо життєво необхідне…

BEST OF LISFF Wiz-Art

ЛАДНАТИ 9’ Еван Стюарт Великобританія 2013

Ще один день відкривається у житті невідомої жінки: вона готує і прибирає своєму мовчазному чоловікові і дорослим дітям. Пізно ввечері до неї приходить незвичайний гість.

BEST OF LISFF Wiz-Art

BANG! BANG! 12′ Жюльєн Бісаро Франція 2014

Bang! Bang! Це сезон полювання. А також 25-й день народження Еди. Як подарунок  батько пропонує їй квартиру під арештом. Насолоджуйся …Еда біжить. Вона водить швидко. Занадто швидко. Рожева собака потрапляє під  колеса, спричинюючи нещасний випадок. Налякана дивною твариною, вона тікає з місця події. Вона біжить в ліс, де тим часом її батько полює. Еді доведеться знайти в собі сили, щоб, нарешті, протистояти батькові.

BEST OF LISFF Wiz-Art

ВОЛОССЯ 9’ Дельфіна Германс Бельгія 2013

Кумедний портрет любителів волосся. Зваблення, розчарування, фантазії …

BEST OF LISFF Wiz-Art

УРИВОК 20’ Чарлз Торрентс США 2013

А що якщо ти прокинешся одного ранку і виявиться, що ти снився всьому світові?

BEST OF LISFF Wiz-Art

УРОЖАЙ 10′ Хая і Нір Хертог & Надлер Нідерланди 2013

Ненормальне явище відбувається в оливковому гаю, одне з дерев раптом швидко струшує свої гілки, тим самим викликаючи повстання. При підвищенні природного протесту, загін поліції проривається через пейзаж і прагне придушити повстання. Цей фільм натхненний стародавньою працею оливкового врожаю, що охоплює як і культивацію, так і агресію.

BEST OF LISFF Wiz-Art

ТУШКОВАНЕ М’ЯСО ТА ПУНШ 16’ Cаймон Елліс Великобританія 2013

Новосілля з тушкованою яловичиною і пуншем починає виходити з-під контролю, коли пару – господарів вечірки залучають до гри в армрестлінг.

BEST OF LISFF Wiz-Art

ЖУЙКА 10’ Ольга Макарчук Україна 2013

Жуйка постійно відчуває себе знехтуваною та змушена  пристосовуватися до інших, хоча понад усе прагне лише одного – летіти небом безтурботною бульбашкою та впиватися почуттям свободи. Фільм – один день із життя звичайної жуйки. Чи, може, один день із вашого життя?

BEST OF LISFF Wiz-Art

ДЕ МИ 14’ Ілкер Чатак Німеччина 2013

Через героїнову залежність Крістіна втратила право опіки над донькою. У відчайдушній спробі вона та її дев’ятична донька хочуть залишити старе життя позаду…

BEST OF LISFF Wiz-Art

ТРИКУТНИКИ ЩАСТЯ 12′ Яннік Даль Педерсен Данія 2014

Це гіпер-реалістична комедія про фінансову кризу, фасади і сімейне життя. Ханне і Карстен відчайдушно намагаються йти в ногу з ілюзією щасливого сімейного життя до цікавих сусідів. Вони були такими ж, як і всі інші в передмісті, але фінансова криза завдала важкого удару. Але як йти в ногу з ілюзією щасливого життя в період кризи?! Фінансової кризи.

BEST OF LISFF Wiz-Art

ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ 9’ Віола Байєр Німеччина 2013

Дві марципанні фігури оживають на весільному торті і починають ліпити ідеальний шлюб з глазурі. Успіх! Все здається милим та ідеальним: вони намагаються сподобатися один одному і зробити один одного щасливими, але невдоволення незабаром зіпсують атмосферу. Спочатку їм вдається знаходити компроміси, але чим незначнішими стають суперечки,тим менше вони готові поступатися, допоки ніхто не захоче піддаватися.