ШОРТИКИ

24 травня о 13:00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника 17) та о 13:30 у Львівському кіноцентрі (вул. Володимира Великого 14а) відбудуться покази анімаційних короткометражок для дітей 4+.

Квитки 30 грн та 25 грн відповідно.
Вся програма фестивалю.

МУМА 8′ Тіна Танащук, Андрій Міськів Україна 2013

Маленьке слоненятко Суня загубив свою маму. Божа корівка та інші звірі допомагають йому її знайти. Вони починають веселу мандрівку.

КІАРЕКС 3‘ Яндонґ Цю США 2014

Кіа, двохрічний хлопчик, захоплений  своєю уявою. Після переслідування його улюбленої іграшки він уявляє світ, наповнений динозаврами та пригодами.

МОЛОКО 4‘ Елізабет Лю Жючун Сінгапур 2014

Молоко – це 2-D анімаційна короткометражка, що показує подорож крізь життя. Котові, який живе в злиднях та самотності, дається шанс вижити, коли він продає все, що має, заради пляшки молока.

ПАРАСОЛЬКА 6Чуа Вей Лун Брендон Сінгапур 2014

Жартівливий анімаційний фільм, історія якого обертається довкола магічної парасольки. Весела дівчинка зробила відкриття і вирішила йти проти своєї бабусі, щоб врятувати їхній світ від посухи.

ВУЛИЦЯ ЯСКРАВА 4‘ Даніель Ескобар Велика Британія 2014

Дівчинка долає величезні перешкоди, щоб потакнути своїй цікавості, коли чує гру  вуличного музики. Вона нагороджена магічною аурою світла і звуку. У той час, коли вона віддає своє найцінніше на знак вдячності, світ йде далі, незворушний.

ЯГНЯТА 4‘ Ґотфрід Ментор Німеччина 2014

Вівця та баран намагаються виховувати їхнє зухвале ягня. Воно не хоче бекати або зістригати вовну, а хоче йти своїм власним шляхом. Батьки розгублені, вони не знають, як впоратись з цією ситуацією.

ЗЕБРА 3‘ Юля Оскер Німеччина 2014

Безтурботно біжучи по рівнинах, зебра зауважує зміни на своєму вбранні і усвідомлює, що бути особливою – це щось таке, що треба святкувати.

ВЕДМЕДІ НА ДОРОЗІ 4‘ Надія Мізен Нідерланди 2014

Тео любить їздити в своїй маленькій жовтій машині. Однак, спокійна їзда зненацька обривається, коли на дорозі лежить ведмідь. Це залишає Тео з нічними жахіттями. Чим більше Тео дозволяє страху входити в його життя, тим більше ведмедів він бачить навколо.

БЛАКИТНИЙ МІСЯЦЬ 2‘ Марша Ондерштейн, Джорді Румер Нідерланди 2014

Місяць сумує, тому що всі вночі засинають, залишаючи його самого. Але Сонце з звірятами розробило план, як зробити життя Місяця яскравішим.

МАЛИЙ  КУСТО 8′ Якуб Коуржіл Чехія 2013

На честь Жака Кусто маленький хлопчик шукає глибоководні пригоди в засніженому місті.

ВЕДМЕДИК АВОКАДО 5Томас Фрейзер Велика Британія 2014

Особливо перестиглий Ведмедик  Авокадо зненацька  усвідомлює, що тепер він без дорогоцінного каменю в своєму  животі, а на його місці – велика дірка.  Однак, раптова зустріч з небажаним, можливо, розкриє те, чого він справді потребував весь цей час…

ҐРУМП 4‘ Франція Ліза Кордільєр Франція 2013

Будинок в небезпеці: тільки декілька канатів стримують його від падіння вниз з пагорбу. Завдяки чайці Дейзі Оскар зустрічає когось, хто допоможе зберегти його дім.

Коментування вимкнене.