НОРВЕГІЯ

13 листопада о 19:00 та 21:00 у Львівському Палаці мистецтв ми покажемо підбірку коротких метрів з далекої півночі, специфічні роботи молодих авторів з Норвегії приваблюють своєю медитативністю, особливим світовідчуттям і нетиповим для нас почуттям гумору. Придбати квитки можна на ticketclub.com.ua або в антикафе Communa на вул. Галицька, 1 цілодобово.

НОРВЕГІЯ

Я І МОЯ МУЛТОН 13′ Торіл Кове Норвегія 2014

Одного літа 1960-х у Норвегії семилітня дівчинка просить своїх мрійливих батьків про велосипед, але нетрадиційні шляхи модернізованого архітектора стануть причиною сорому для дівчинки.

НОРВЕГІЯ

ОГЛЯНИСЬ НАЗАД 20′ Тронд Андерсен Норвегія 2013

На острові Хестманной живе всього кілька осіб. Тоді як всі їдуть звідси, один чоловік знайшов тут свій рай. Фермер Курт живе з того, що він вирощує сам у цих неймовірно красивих околицях. Цей фільм зображає його, а також день з життя кількох людей на цьому вмираючому острові.

НОРВЕГІЯ

ВЕЧІРКА 7′ Астрід Торвалсен, Інґвільд Даґестад Норвегія 2013

Помер чоловік. Ми переживаємо момент з минулої ночі, застиглий у часі.

НОРВЕГІЯ

ПАСАЖИР 15′ Андерс Тайґен Норвегія 2013

Пасажир – це фільм про Торґейра, простодушного, але самотнього хлопця. Щоб якось розвіятись він вирішує підібрати сліпого попутчика Оскара, навіть якщо і не збирається довезти його до точки призначення.

НОРВЕГІЯ

СПРАВЖНЄ ЖИТТЯ 10′ Крістофеср Бор’ї Норвегія 2013

Зловмисник закриває двох подруг у шкільному басейні.

НОРВЕГІЯ

БЕРСЕРК 10′ Пйотр Сапеґін Норвегія 2013

Старий вікінг б’ється за свою честь, але ще більша боротьба – бути самотнім батьком дочки-підлітка.

НОРВЕГІЯ

ДИВНА РИБА 23′ Мікал Говланд Норвегія 2012

Маргрет подавала рибні запіканки у своїй столовці протягом років. Одного дня мила Юлія неочікувано відкриває Суші бар поруч зі столовкою, і Маргрет бореться з цим дивним способом їсти їжу.